Prima pagină   |   Harta site-ului   |  Flux RSS    |   Contacte

Prima pagină  »  Instituții  »  Grădiniţa de copii nr. 1 „Licurici"
Grădiniţa de copii nr. 1 „Licurici"

Grădiniţa de copii nr. 1 "Licurici" din s. Talmaza funcţionează din anul 1975 şi este amplasată în partea centrală a satului Talmaza. Suprafaţa totală a încăperilor grădiniţei este de 1291 m2, clădirea are o capacitate de 140 de locuri, pentru 6 grupe. Acoperişul clădirii a fost renovat în anul 2004. Sistemul de încălzire existent este pe bază de gaze naturale centrala termică este autonomă. Sistemul de încălzire a fost ultima dată reparat în anul 2006. Din anul 2006 în grădiniţă funcţionează 5 grupe, frecventate de 123 copii, din care o grupă de creşă. Grupele sunt asigurate cu wc separate, camere de baie, dormitoare, sală festivă, cabinet medical cu izolator. În anul 2014 a fost efectuată reparaţia capitală în sumă de 2 400 miii lei  fiind schimbate geamurile şi uşile.

În anul 2011 la grădiniţă, prin intermediul „Proiectului Energie şi Biomasă” a fost construită centrala termică pe biomasă. Deasemenea în anul 2013, grădiniţa a beneficiat de inventar şi materiale didactice pentru amenajarea grupei de creşă. Baza didactică a instituţiei este bună, fiecare grupă este dotată cu literatură pentru cadrele didactice şi pentru copii.

Pentru efectuarea procesului educativ-instructiv şi ocrotirii vieţii şi sănătăţii copiilor, în prezent activează 27 de angajaţi: 10 cadre didactice, dintre care 2 cu studii superioare, cu studii medii speciale o persoană, 14 angajaţi personal tehnic.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, mulţime, masă şi în aer liber

Grupa mare la „Ziua Internațională a copilului” 2019
Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, oameni dansând, pantofi şi în aer liberGrupa pregătitoare  la „Ziua Internațională a copilului” 2019


Prima pagină  »  Instituții  »  Grădiniţa de copii nr. 1 „Licurici"


© 2024 Satul Talmaza Raionul Ștefan-Vodă, Republica Moldova   |   Site elaborat de MoldData
PAGINA ÎN SUS