Prima pagină   |   Harta site-ului   |  Flux RSS    |   Contacte

Prima pagină  »  Instituții  »  Grădiniţa de copii nr. 3 „Fluturaș"
Grădiniţa de copii nr. 3 „Fluturaș"

Grădiniţa de copii Nr. 3 „Fluturaş” este amplasată în partea de Sud a satului Talmaza. Clădirea instituţiei a fost adaptată prin reconstrucţia clădirii fostei şcoli nr.2 pentru 106 locuri. În prezent sunt înscrişi 120 copii, dintre care 20 copii de creşă, cu un regim de 10,5 ore, 5 zile pe săptămînă, pentru care sunt asigurate 3 mese pe zi. Pentru efectuarea procesului educativ-instructiv şi ocrotirii vieţii şi sănătăţii copiilor, în prezent activează 32 angajaţi: 12 cadre didactice dintre care 9 cu studii superioare, 20 personal tehnic.

În anul 2009 au fost schimbate 37 ferestre, 22 uşi termopan, în anul 2010 a fost schimbat acoperişul grădiniţei cu suportul financiar al FISM. 

 

Cu suportul FISM a fost implementat proiectul „Utilizarea energiei solare”, prin care au fost instalete baterii solare pentru pregătirea apei calde menajere, în sumă de 360 mii lei dintre care 54 mii lei contribuţia comunităţii.

Instituţia dispune de cabinet metodic, cabinet medical, 5 săli de grupă, 3 dormitoare, bloc alimentar, spălătorie, centrală termică. terenul de joacă pentru copii cu  pavilioane, pe teren este instalat inventar de joacă. Printre problemele care urmează a fi rezolvate este: amenajarea sălii de sport şi a terenului de joacă.



Prima pagină  »  Instituții  »  Grădiniţa de copii nr. 3 „Fluturaș"


© 2024 Satul Talmaza Raionul Ștefan-Vodă, Republica Moldova   |   Site elaborat de MoldData
PAGINA ÎN SUS