Prima pagină   |   Harta site-ului   |  Flux RSS    |   Contacte

Prima pagină  »  Noutați şi evenimente
Noutați şi evenimente
Inaugurarea Sectorului de Poliție nr.4 Talmaza

La 7 august curent, în satul Talmaza, a avut loc deschiderea, după reparație capitală și dotare în conformitate cu cerințele internaționale și bunele practici în domeniu, a sectorului de poliție nr. 4. Cu un mesaj de felicitare cu ocazia inaugurării sectorului de poliție au venit în fața prezenței șeful Inspectoratului General al Poliției Sergiu Paiu, comisar-șef, șeful Inspectoratului de poliție Ștefan Vodă Andrei Trofimov,  comisar-șef, vicepreședintele raionului Vladimir Baligari, primarul de Talmaza Eugeniu Prutean, Ion Țîbîrnac, șeful centrului de sănătate Talmaza, Oleg Malachi, antreprenorul care a reparat edificiu. Vorbitorii au menționat că deschiderea acestui edificiu spațios cu birouri amenajate și dotate cu tehnică performantă va facilita oferirea serviciilor polițienești de calitate, va asigura deservirea locuitorilor s. Talmaza prin intervenție promptă și operativă a polițiștilor.

Aurel Panfil, șeful sectorului de poliție nr. 4, comisar, a mulțumit IGP, Inspectoratului de poliție Ștefan Vodă, agentului economic, care a executat o reparație la nivel înalt, primarului localității pentru susținere, șefului centrului de sănătate pentru ajutorul acordat și a asigurat că colaboratorii sectorului vor depune efortul maxim pentru îndeplinirea profesionistă a obligațiunilor de serviciu, asigurarea ordinii publicii în localitate, asigurarea drepturilor cetățenilor.

Panglica simbolică la intrarea în sediu a fost tăiată de Sergiu Paiu, șeful IGP, și Andrei Trofimov, șeful IP Ștefan Vodă.

Renovarea sectorului nr. 4 a fost posibilă grație suportului oferit în cadrul Acordului de finanțare dintre Guvernul Republicii Moldova și Comisia Europeană, privind suportul pentru reforma poliției și Strategia de dezvoltare a poliției pentru anii 2016-2020. Resursele financiare utilizate constituie circa două milioane șase sute de mii de lei.

Sursa: https://stefan-voda.md/


Accesări: 575Noutați şi evenimente

Accesări: 35
Accesări: 238
Accesări: 57
Accesări: 3363
Accesări: 766
Accesări: 241
Accesări: 514
Accesări: 1013
Accesări: 496
Accesări: 599
Accesări: 819
Accesări: 522
Accesări: 539
Accesări: 621
Accesări: 628
Situațiile stresante și conflictele cu cei din jur, fac parte din viața noastră zilnică și nu pot fi mereu evitate. Dacă și tu ai parte de stres în viața ta, atunci te invităm la un seminar despre gestionarea stresului și rezolvarea conflictelor, unde vei învăța, cum să identifici simptomele stresului, cum să reacționezi corect în situații de stres și să rezolvi conflictele, respectiv să-ți creezi un mod sănătos de viață. Citeşte mai mult...

1 - 15 din 79


© 2020 Satul Talmaza Raionul Ștefan-Vodă, Republica Moldova   |   Site elaborat de MoldData
PAGINA ÎN SUS